Wanneer lampen kopen?

Het beste moment om lampen te kopen kan variëren afhankelijk van een aantal factoren:

  1. Uitverkoop en Promoties: Winkels hebben vaak seizoensgebonden uitverkoop, zoals na de feestdagen of tijdens Black Friday-evenementen. Dit zijn uitstekende momenten om te profiteren van kortingen.

  2. Einde van het Financiële Jaar: Veel winkels bieden kortingen aan het einde van het fiscale jaar om hun voorraad te verminderen.

  3. Verandering van Assortiment: Als een winkel plannen heeft om het assortiment te vernieuwen, kunnen de oudere modellen vaak met korting worden aangeschaft.

  4. Online Deals: Cyber Monday en andere online specifieke verkoopdagen kunnen ook goede kansen bieden voor kortingen op lampen.

  5. Energiezuinige Incentives: Soms bieden overheden of nutsbedrijven kortingen of rebates aan voor de aankoop van energie-efficiënte verlichtingsoplossingen.

  6. Tijdens Renovatie of Verhuizing: Als u toch al bezig bent met een grote verandering in uw leefruimte, kan dit een goed moment zijn om lampen te kopen die passen bij uw nieuwe inrichting.

  7. Buiten het Seizoen: Voor buitenverlichting kan het kopen buiten het seizoen, zoals het kopen van tuinverlichting in de winter, voordeliger zijn.

Het is altijd een goed idee om aanbiedingen te volgen en nieuwsbrieven van verlichtingswinkels te abonneren om op de hoogte te blijven van de beste deals.