Over ons

Onze verhaal

 

Opgericht in 2019 – Een Reis van Passie en Groei
Welkom bij MeldaHome
Uw thuis voor elegante en functionele keukenaccessoires, sfeervolle verlichting en stijlvolle decoratie. Ons avontuur begon in 2019 met een bescheiden assortiment keukengerei. Gedreven door onze passie voor het verfraaien van woonruimtes, breidden we ons aanbod in 2021 uit met een exclusieve collectie lampen en decoratieve artikelen.
Een Duo met Visie
MeldaHome is het geesteskind van twee gedreven ondernemers, wiens gedeelde visie en toewijding de kern vormen van ons merk. Samen hebben zij MeldaHome getransformeerd van een kleine start-up tot een gerespecteerde naam in huisdecoratie.
Een Ruimte van Inspiratie - Onze Showroom
Onze showroom, met meer dan 250 vierkante meter aan inspirerende displays, nodigt u uit om ons diverse aanbod van meer dan 100 producten persoonlijk te ervaren. Van eigentijdse verlichtingsoplossingen tot unieke decoratieve accenten, elke hoek van onze showroom is een ode aan stijl en functionaliteit.
Toegewijde Klantenservice
Bij MeldaHome staat u, de klant, altijd centraal. Ons klantenserviceteam, bestaande uit één toegewijde professional, staat klaar om u te helpen met elke vraag of zorg. Wij geloven in het bieden van een persoonlijke en attente service om uw winkelervaring onvergetelijk te maken.
De Toekomst
Terwijl wij vooruitkijken, blijven wij ons inzetten om innovatieve en verfijnde producten aan te bieden die uw leefruimte verrijken. Bij MeldaHome draait alles om het creëren van een thuis dat uw unieke stijl weerspiegelt.