Retourneren

Indien u overweegt een product te retourneren, vragen wij u vriendelijk om eerst contact op te nemen met onze klantenservice.

Dit kan telefonisch via 06-28209654 of via een WhatsApp-bericht naar hetzelfde nummer. Onderaan vindt u ruimte om een gedetailleerde uitleg van uw retour te geven.

Voor gevallen van transportschade verzoeken wij u dit binnen 6 dagen na ontvangst te melden bij onze Klantenservice. Gelieve geen beschadigd of defect product terug te sturen voordat u met ons heeft overlegd. In sommige situaties kan het namelijk zijn dat terugsturen niet nodig is, of dat slechts een deel van het product geretourneerd dient te worden om het probleem te verhelpen.

Voor een correcte afhandeling van uw schademelding, verzoeken wij u vriendelijk om foto's van het beschadigde artikel te e-mailen naar Yacneggencay@gmail.com. Zorg ervoor dat u de volgende foto's meestuurt:

  1. Een foto van de hele buitenkant van het pakket.
  2. Een foto van het geopende pakket waarin de inhoud zichtbaar is.
  3. Foto's van alle soorten binnenverpakkingen die gebruikt zijn.
  4. Een foto van het volledige beschadigde artikel.
  5. Een detailfoto van de specifieke schade.
  6. Een foto van het verzendlabel op de verpakking.

Deze foto's zijn essentieel voor de verwerking van uw schademelding. We stellen uw medewerking zeer op prijs en zullen ons inzetten om een snelle en passende oplossing te bieden