Meest gestelde vragen

background.png__PID:b84338ed-2e8f-4bca-bbd7-848c60e95bc2

Q1: Hoe weet ik welke maat lamp ik nodig heb voor mijn kamer?

 A1: De maat van de lamp moet in verhouding staan tot de grootte van uw ruimte en de omliggende meubels. Een goede vuistregel is dat de lamp ongeveer een derde van de hoogte van het meubelstuk waarop het staat moet zijn. Voor hanglampen boven een eettafel, zorg ervoor dat de lamp ongeveer 30-36 inch boven de tafel hangt.

Q2: Kan ik lampen en decoratieartikelen combineren voor een samenhangende look?

A2: Absoluut! Het combineren van lampen en decoratie kan een kamer een gelaagde en uitnodigende uitstraling geven. Probeer materialen, kleuren en stijlen te kiezen die elkaar aanvullen

Q3: Hoe kan ik het beste mijn decoratieartikelen plaatsen?

A3: De plaatsing van decoratieartikelen is afhankelijk van persoonlijke voorkeur en de beschikbare ruimte. Overweeg het gebruik van oneven aantallen voor een natuurlijke asymmetrie en zorg voor een evenwichtige verdeling van items over de ruimte.

Q4: Wat is de retourbeleid voor lampen en decoratieartikelen?

A4: Bij MeldaHome kunt u ongebruikte artikelen binnen 30 dagen na aankoop retourneren. Neem contact op met onze klantenservice voordat u iets retourneert, en zorg ervoor dat de artikelen in hun originele verpakking zitten.

Q5: Hoe onderhoud ik mijn decoratieve objecten en lampen?

A5: Het onderhoud van decoratieve objecten en lampen verschilt per materiaal. Raadpleeg de specifieke onderhoudsinstructies op onze productpagina's of neem contact op met onze klantenservice voor advies.

Q6: Zijn alle lampen compatibel met dimmers?

A6: Niet alle lampen zijn dimbaar. Controleer de specificaties van het product op onze website of neem contact op met onze klantenservice om te bevestigen of een lamp dimbaar is.

Q7: Biedt MeldaHome installatieservices voor verlichting?

A7: Momenteel biedt MeldaHome geen installatieservices aan. Wij adviseren u een gekwalificeerde elektricien te raadplegen voor de installatie van uw verlichting.

Q8: Wat moet ik doen als mijn lamp of decoratieartikel beschadigd aankomt?

A8: Als uw product beschadigd aankomt, neem dan binnen 14 dagen contact op met onze klantenservice en volg de instructies voor het melden van transportschade, zoals beschreven in onze retourprocedure.

Q9: Hoe duurzaam zijn de producten van MeldaHome?

A9: Duurzaamheid is een kernwaarde bij MeldaHome. Wij streven ernaar om producten aan te bieden die niet alleen stijlvol maar ook duurzaam zijn, met respect voor het milieu.

Q10: Hoe kan ik een specifiek decoratieartikel vinden op de website?

A10: U kunt de zoekfunctie op onze website gebruiken om specifieke items te vinden. Typ de naam of beschrijving van het artikel in de zoekbalk, of neem contact op met onze klantenservice voor persoonlijke assistentie.